Spletni tečaj – Osnove meditacije

48.00

VSEBINA PROGRAMA

PRVI VIDEO – V prvem delu tečaja si pogledamo kako začnemo meditirati in kaj sploh potrebujemo za uspešno meditacijo. Izvedli bomo prvo vodeno meditacijo SKENIRANJE TELESA.

DRUGI VIDEO –  Naprej utrjujemo vsakodnevne meditacijske dejavnosti sedaj, ko je začetek že za nami. Tokrat se ukvarjamo z dihom in izvedemo vodeno meditacijo DIH KOT NAŠ SPREMLJEVALEC. Morda opazimo koliko misli imamo in se učimo soočanja s tem.

TRETJI VIDEO – Tokrat je tematika našega srečanja spekter naših čutil. Naučimo se kako lahko meditiramo s pomočjo čutil. Pogledamo tudi pasti, ki se lahko pojavijo med meditacijami in samim procesom. Vodena meditacija, ki jo izvedemo je VSEH PET ČUTIL.

ČETRTI VIDEO – Naučimo se vključiti meditacijo v vsakdan, tudi ko ne meditiramo. Veliko koristnih napotkov bo za motivacijo, kako se disciplinirati in uvajati meditacijo tudi v prihodnje. Naučili se bomo meditacijo, ki jo lahko izvedemo kar med pitjem čaja in vadili čudovito meditacijo MIROVANJE V PROSTORU MED MISLIMI. Naredimo si tudi načrt za naprej.

 

 

Pred nami je osnovni tečaj meditacije. Odličen, če ste začetnik, ali pa če potrebujete dodatno motivacijo in sistem za lastno meditacijo. Razlage zakaj, kako in veliko različnih tehnik meditacije. Vsebuje tudi načrt, kako vpeljati meditativno prakso v svoje vsakodnevno življenje. Če se želite naučiti meditirati ali pa še poglobiti lastno že obstoječo prakso je tale spletni tečaj ravno pravi za vas.

V tečaju ne dobite le vodenih meditacij ampak so zraven tudi predavanja in razlage. V video posnetkih vas učim kako meditirati, vas motiviram in odgovarjam na pogosta vprašanja, ki se pojavljajo ob srečanju z meditacijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spletni tečaj – Osnove meditacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart
Spletni tečaj – Osnove meditacije
48.00
Scroll to Top