Šola za lepo postavo, nahranjene hormone in sproščeno srce

99.00

VSEBINA SPLETNEGA PROGRAMA
  • 4X JOGA (45min) Tri bolj dinamične vadbe in ena restorativna vadba za počitek telesa.
  • 4X FUNKCIONALNI TRENING (30min) Treningi za kondicijo in močne, zdrave mišice. Razdeljeni so po sklopih (krepitev trebušnih mišic, stegen, zadnjice in kondicijski trening).
  • 2X MEDITACIJA 1x 20 min in 1x 40min Vodena meditacija, ena krajša vsakodnevna in ena daljša za tiste dni, ko imaš več časa in želiš bolj poglobljene in kakovostne sprostitve uma.
  • 2X VADBA Z OBRAZOM Jutranji ritual in večerni ritual za umirjanje pred spanjem.
  • + BONUS VADBA (25minut) Vodena pranajama in dihalne tehnike za sproščenost in zdrav živčni sistem.

Program je zelo pester in raznolik. Zato je primeren zate, če si začetnik ali pa jo in druge vadbe na programu poznaš . Če imaš hujše zdravstvene omejitve se o primernosti vadbe posvetuj še s svojim zdravnikom. Lažjim vadbam, kot so restorativna joga, obrazne vadbe, meditacija in bonus pranajama seveda brez problema slediš. Intenzivnosti vadb bodo tudi še opisane ob posnetkih, tako da boš vedno vedel/a in znal/a izbrati vadbo glede na tvojo trenutno fizično obliko in razpoloženje.

KAJ JE V PROGRAMU ZAJETO?

4X JOGA (45min) Tri bolj dinamične vadbe in ena restorativna vadba za počitek telesa.

4X FUNKCIONALNI TRENING (30min) Treningi za kondicijo in močne, zdrave mišice. Razdeljeni so po sklopih (krepitev trebušnih mišic, stegen, zadnjice in kondicijski trening).

2X MEDITACIJA 1x 20 min in 1x 40min Vodena meditacija, ena konča vsakodnevna in ena daljša za tiste dni, ko imaš več časa in želiš bolj poglobljene in kakovostne sprostitvene ume.

2X VADBA Z OBRAZOM Jutranji ritual in večerni ritual za umirjanje pred spanjem.

+ BONUS VADBA (25minut) Vodena pranajama in dihalne tehnike za sproščenost in zdrav živčni sistem.

ALI ZA SLEDENJE PROGRAMU KAJ POTREBUJETE?

Samo računalnik/tablico/telefon/prenosnik , kjer si boš vadbo predvajal/a. Ko kupiš program, dobiš dostop do spletnega studia kjer so ti vse vadbe vedno na voljo.

Za samo vadbo potrebuješ blazino, dekico, nekaj, da se boš lahko med samo jogo in meditacijo višje usedel. Pripomočki kot so trak, bolster, pene, kvadri in stol so sicer priporočljivi, ne pa obvezni.

Če jih nimaš si boš sigurno lahko doma našel kaj podobnega – trak lahko npr. zamenjaš s kakim drugim trakom ali pasom, zložiš par dekic, oz. si pomagaš s knjigami namesto kvadrov. Navaden stol doma verjetno tako imaš:) Z malo kreativnosti vse skupaj sploh ne bo problem, če pa boš sčasoma začutil, da bi jogijske pripomočke vseeno imel, pa si jih lahko vnaprej in postopoma kupiš, da ni prevelik strošek.

ALI LAHKO VADIM KJERKOLI?

Vadiš lahko od kjerkoli s povezavo, če si na morju, na počitnicah ali od doma. Povsod greva zraven :). Lahko se tudi slikaš, kjer boš vadil/a, nama pošlješ, midva pa bova zelo vesela, če ti pomaga pri ohranjanju prožnosti, pogojev in sproščenosti tudi na dopustu. To je namreč namen, da vadimo in ostanemo disciplinirani tudi, ko nismo fizično skupaj.

KDO ME BO VODIL?

Učila bova Tjaša in Tomo, certificirana učiteljica v stilu Iyengar joge (Tjaša pa tudi Sivananda in Vinyasa joga učiteljica ter certificirana učiteljica joge obraza). Sva dolgoletna praktikanta in joga navdušenca. Tomo bo učil in vodil jogo, Tjaša pa bo vodila funkcionalne vadbe, meditacijo, pranajamo in obrazne vadbe.

Shopping Cart
Šola za lepo postavo, nahranjene hormone in sproščeno srce
99.00
Scroll to Top