SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. Splošne določbe

Ti splošni pogoji poslovanja (v nadaljevanju: splošni pogoji) urejajo pogoje uporabe spletne strani www.potujoga.si (v nadaljevanju: spletna stran), ki je v lasti podjetij:

  • JOGA STORITVE POTUJOGA, Tjaša Copot Petek s.p., Cesta v Loke 42, 3330 Mozirje, Slovenija
  • POTOVANJA PILGRIM, Tomaž Petek s.p., Mariborska cesta 35A, 2370 Dravograd, Slovenija

2. Kontaktni podatki

3. Transakcijski računi

  • Transakcijski račun POTUJOGA: SI56 2900 0005 3580 232
  • Transakcijski račun PILGRIM: SI56 0254 6025 8169 951

4. Ponudba storitev

Na spletni strani so predstavljene storitve, ki jih nudijo podjetja Potujoga in Pilgrim. Potujoga nudi storitve joge, medtem ko Pilgrim organizira potovanja.


5. Cene

Vse cene na spletni strani so navedene v evrih (EUR) in ne vključujejo DDV, razen če ni drugače navedeno. Podjetja si pridržujeta pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.


6. Plačila

Plačilo za storitve se lahko izvede prek bančnega nakazila na zgoraj navedene transakcijske račune. Vse podrobnosti glede plačila bodo navedene v ponudbi ali na računu.


7. Odgovornost

Podjetja Potujoga in Pilgrim ne prevzemata odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletne strani ali storitev, razen v primerih, ko je škoda povzročena namerno ali iz hude malomarnosti.


8. Varstvo osebnih podatkov

Podjetji se zavezujeta k varovanju osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo (GDPR in slovenski Zakon o varstvu osebnih podatkov). Več informacij je na voljo v Politiki zasebnosti.


9. Spremembe splošnih pogojev

Podjetji si pridržujeta pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila. Spremenjeni pogoji začnejo veljati z dnem objave na spletni strani.POLITIKA ZASEBNOSTI

1. Kdo smo

Naša spletna stran je: https://potujoga.si.


2. Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletni strani, zbiramo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentarje, pa tudi IP naslov obiskovalca in niz uporabniškega agenta brskalnika, da pomagamo pri zaznavi nezaželene pošte.

Anonimni niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), je lahko posredovan storitvi Gravatar, da preveri, ali jo uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.


3. Mediji

Če nalagate slike na spletno stran, se izogibajte nalaganju slik z vključenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletne strani lahko prenesejo in izvlečejo vse podatke o lokaciji iz slik na spletni strani.


4. Piškotki

Če pustite komentar na naši strani, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletne strani v piškotkih. To je za vaše udobje, da vam ni treba znova izpolnjevati svojih podatkov, ko pustite naslednji komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili več piškotkov za shranjevanje vaših prijavnih podatkov in vaših izbir zaslona. Prijavni piškotki trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona trajajo eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo prijavni piškotki odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, bo v vašem brskalniku shranjen dodatni piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po enem dnevu.


5. Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tej strani lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.


6. S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš IP naslov vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev.


7. Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo morebitne nadaljnje komentarje namesto, da jih zadržimo v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če jih imamo), prav tako shranjujemo osebne podatke, ki jih navedejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen, da ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko tudi vidijo in uredijo te informacije.


8. Kakšne pravice imate nad svojimi podatki

Če imate račun na tej strani ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s kakršnimi koli podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.


9. Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo prek avtomatizirane storitve za zaznavanje nezaželene pošte.

Shopping Cart
Scroll to Top