KAKO NADALJEVATI Z JOGO IN OSTATI FIT TUDI ČEZ POLETJE

Počasi vstopamo v zadnji mesec našega jogijskega semestra, 31. maja zaključujemo z vsemi rednimi vadbami po urniku. Najine misli pa so že en korak naprej, v poletju in planih, da ostanemo fit ter telesno, umsko in energetsko sproščeni.

Letos bomo, če bo vse po sreči poletje preživeli na Baliju in od tukaj ideja za moj spletni program. 

Če se boste odločili za najin spletni program, boste tako brez problema sledili in ostali povezani z jogo in svojim telesom tudi v času, ko midva ne bova fizično z vami. Pa še program je skreiran tako, da je pester, raznolik, prilagojen za različne fizične pripravljenosti, dneve, ko smo bolj utrujeni in potrebujemo počitek in dneve, ko bi »gore premikali« in zmoremo več.

 

Ob prijavi boste v sredini junija v spletno vadnico dobili kar 12 POSNETKOV, ki bodo dolgi od 30- 45 minut in bodo različnih tematik:

4X JOGA (3X bolj dinamična vadba in 1X restorativna vadba za počitek telesa) 4X45 min

4X FUNKCIONALNI TRENING (za kondicijo in močne, zdrave mišice) 4X30 min

Treningi bodo razdeljeni po sklopih (krepitev trebušnih mišic, stegen, zadnjice in kondicijski trening)

2X MEDITACIJA (vodena meditacija, ki si jo lahko potem predvajaš po želji, ena bo dolga 20 minut, da lahko vadiš vsak dan in ena bo daljša – 45 minut za tiste dni, ko imaš več časa in si želiš bolj poglobljene in kvalitetne sprostitve uma s pomočjo meditacije).

2X VADBA Z OBRAZOM (1X bo jutranji ritual za obraz in 1X večerni ritual z obrazom za umirjanje pred spanjem). 2X30 min

+ BONUS VADBA Pranajama in dihalne tehnike za sproščenost in zdrav živčni sistem (vodeno 25 minut).

Posnetki bodo kvalitetno posneti in v primeru nezadovoljstva vam garantirano vrneva vaš denar, če s kvaliteto ne boste zadovoljni!

Cena celotnega spletnega poletnega programa, kjer lahko vadiš in si vrtiš posnetke neomejeno celo poletje do 31. avgusta 2024  je, za zgodnjo prijavo do 15. maja  87 EUR.

Za prijave po 15. maju pa bo cena spletnega programa 99 EUR.

Dostop do programov bo na voljo od 15. junija dalje, pa vse do 31. avgusta 2024.

 

Če imaš še kakršnekoli dvome, če je program primeren zate, lahko prebereš več…

Ali je program primeren zame?

Program je zelo pester in raznolik. Zato je primeren zate, če si začetnik ali pa jogo in druge vadbe na programu že poznaš. Če imaš hujše zdravstvene omejitve se o primernosti vadbe posvetuj še s svojim zdravnikom. Lažjim vadbam, kot so restorativna joga, obrazne vadbe, meditacija in bonus pranajama seveda brez problema slediš. Intenzivnosti vadb bodo tudi še opisane ob posnetkih, tako da boš vedno vedel/a in znal/a izbrati vadbo glede na tvoje trenutno fizično formo in razpoloženje.

Ali za sledenje programu kaj potrebujem?

Samo računalnik/tablico/telefon/prenosnik, kjer si boš vadbo predvajal/a. Ko zakupiš program dobiš dostop do spletne vadnice in od tukaj dalje so ti vse vadbe vedno na voljo.

Za samo vadbo potrebuješ blazino, dekico, nekaj da se boš lahko med samo jogo in meditacijo višje usedel. Pripomočki kot so trak, bolster, pene, kvadri in stol so sicer priporočljivi, ne pa obvezni. Če jih nimaš si boš sigurno lahko doma našel kaj podobnega – trak lahko npr. zamenjaš s kakim drugim trakom ali pasom, zložiš par dekic, oz. si pomagaš s knjigami namesto kvadrov. Navaden stol doma verjetno tako imaš:) Z malo kreativnosti vse skupaj sploh ne bo problem, če pa boš sčasoma začutil, da bi jogijske pripomočke vseeno imel, pa si jih lahko počasi in postopoma kupuješ, da ni prevelik strošek.

Ali lahko vadim od kjerkoli?

Vadiš lahko od kjerkoli s povezavo, če si na morju, na počitnicah ali od doma. Povsod greva zraven:) Lahko se tudi slikaš, kjer boš vadil/a, nama pošlješ, midva pa bova zelo vesela, če ti pomagava pri ohranjanju prožnosti, kondicije in sproščenosti tudi na dopustu. To je namreč namen, da vadimo in ostanemo disciplinirani tudi, ko nismo fizično skupaj.

Kdo me bo vodil?

Učila bova Tjaša in Tomo, certificirana učitelja v stilu Iyengar joge (Tjaša pa tudi Sivananda in Vinyasa joga učiteljica ter certificirana učiteljica joge obraza). Sva dolgoletna praktikanta in joga navdušenca. Tomo bo učil in vodil jogo, Tjaša pa bo vodila funkcionalne vadbe, meditacijo, pranajamo in obrazne vadbe.

Na kakšen način mi bodo posnetki na voljo?

Po plačilu vadnine (ki znaša do 15. maja 87 EUR in po 15. maju 99 EUR), ti odobriva dostop do celotne poletne šole in vseh 13 posnetkov bo zbranih na kupu. Lahko izbiraš kaj želiš vaditi, kadarkoli, kolikor želiš in kjerkoli.

Celotna spletna vadnica in vsi posnetki ti bodo na voljo od 15. junija do 31. avgusta 2024.
Če te zanima še karkoli, kar zgoraj ni bilo navedeno in opisano, mi lahko pišeš in z veseljem ti bom odgovorila in skušala pomagati.
Želim si, da bi s pomočjo tega programa vse poletje ostali dobrega zdravja, v polni formi in vzdušju prave poletne sproščenosti.

Scroll to Top